Budalys

Stay for drinks/dinner

The starting point for this project was the creation of a meeting place where the resident as the visitor would like to stay, eat, drink, meet, etc. In this way, together with the client, we try to remove the stigma of ‘eating in the restaurant of the rest home’.
We keep the large space cosy and warm in a few ways. Dividers id vide in combination with the trees and pendant luminaires give scale to the height of the space. The different furniture and floors id different zones provide more intimacy and identity in different places in the restaurant.
The choice of materials often wink to the past, the form on which the materials are used provide the contemporary look. In this way we appeal to an audience from 0 to 99 years old. The choice to bring greenery into the interior in different ways enhances the healthy character of the kitchen. In the form of a vertical plant wall, an island with trees surrounded by low vegetation and hanging plants above dining tables emphasize this in an organic way.

What we did: interior design – graphic design – branding
Furniture: Delaere Decor & De Compagnie
Floors: David & Goliath
Lighting: Xal & Wever&Ducré
Year: 2018

Project image 0
Project image 1
Project image 2
Project image 3
Project image 4
Project image 5
Project image 6
Project image 7
Project image 8
Project image 9
Project image 10
Project image 11
Project image 12
Project image 13
Project image 14
Project image 15
Project image 16
Project image 17
Project image 18
Project image 19
Project image 20
Project image 21

Nude

Stay for drinks/dinner

From the beginning we wanted to create an environment that is both distinguished and brutal.

Vork

Stay for drinks/dinner

Giving people new opportunities.