Rigi One

Stay to shop

With this shop, the customer wanted to take a different, less classic route, in addition to their traditional shoe shop. The existing store couldn’t compete with fresher, newer stores that have fully embraced the sneaker trend that has been going on for several years now. Hence his request to design a store that appealed to a younger audience, but at the same time is also nice and detailed to make the more classic customer buy sneakers as well. As a starting point, we opted for a brutally chic interior, where everyone can feel good about.

By combining bare concrete ceilings with green marble, we create a tension that can be felt everywhere in the store. A red copper balustrade filled in with industrial expanded metal, concrete panels against the wall together with fine upholstery and mortex plinths. The space is divided by a tunnel finished with a faux-marble technique. The biggest challenge in this project was the execution time, which was very short (8 weeks including demolition). The project was finished a few days before the deadline by working together with good partners.

What we did: Concept – interior design – interior execution
Design architecture (shop window): Markland Architects
General contractor: Promanys
Lighting: Deltalight
Marble: Vandeweghe, Beltrami*
Year: 2019

Project image 0
Project image 1
Project image 2
Project image 3
Project image 4
Project image 5
Project image 6
Project image 7
Project image 8
Project image 9
Project image 10
Project image 11
Project image 12
Project image 13
Project image 14
Project image 15
Project image 16
Project image 17
Project image 18
Project image 19
Project image 20
Project image 21
Project image 22
Project image 23
Project image 24
Project image 25
Project image 26
Project image 27
Project image 28
Project image 29
Project image 30
Project image 31
Project image 32
Project image 33
Project image 34

Vorwerk

Stay to shop

This concept design for a large multinational should become the new design language they will use in all their stores within the Benelux.

Semper Fi

Stay to shop

We wanted to frame the products of this outdoor shop as naturally as possible. As it concerns outdoor furniture it seemed logical to us to build the concept of the shop around outdoor atmospheres.