House of HR

Stay at work

The headquarters of House of HR is an accumulation of five successive floors of offices. With the furnishing of these offices, we have connected all the offices to each other by means of “transport links” (conceptual). The entrance functions as an endless mirror and is also a confusing element in this room. The “transport belts” act as guidance and signage. We’ve strengthened the identity of each floor by introducing new seating and working elements.

What we did: interior design
Furniture: Kordekor
Floors: Liquidfloors
Year: 2008

Project image 0
Project image 1
Project image 2
Project image 3
Project image 4
Project image 5
Project image 6
Project image 7
Project image 8
Project image 9
Project image 10
Project image 11
Project image 12
Project image 13
Project image 14
Project image 15
Project image 16
Project image 17
Project image 18
Project image 19
Project image 20
Project image 21
Project image 22
Project image 23
Project image 24
Project image 25
Project image 26
Project image 27
Project image 28
Project image 29
Project image 30
Project image 31
Project image 32
Project image 33
Project image 34
Project image 35
Project image 36
Project image 37
Project image 38
Project image 39
Project image 40
Project image 41
Project image 42
Project image 43
Project image 44
Project image 45
Project image 46
Project image 47
Project image 48

Allaert aluminium

Stay at work

Stay Studio was allowed to rebuild an existing "shed" for the company Allaert Aluminium.

Allaert aluminium

Stay at work

Stay Studio was allowed to rebuild an existing "shed" for the company Allaert Aluminium.