Vorwerk

Stay to shop

This concept design for a large multinational should become the new design language they will use in all their stores within the Benelux. After dissecting who they are, we opted for a soft and qualitative material package, which is in line with the solidity of their products.
The sleek and light design of the store highlights the organic form of the products. The use of parquet in Hungarian nib combined with a light terrazzo indicate quality, the visible concrete and steel frames indicate robustness. The ecological aspect of the company is demonstrated by hanging greenery, which is also an eye-catcher.

What we did:  Interior design
Furniture: Promanys (total coordination)
Year: 2019

Project image 0
Project image 1
Project image 2
Project image 3
Project image 4
Project image 5

BbyB

Stay to shop

This shop was designed around a new food concept of chocolates in which the sense of taste plays the most important role.

Rigi One

Stay to shop

With this shop, the customer wanted to take a different, less classic route, in addition to their traditional shoe shop.