Choclo

Stay for drinks/dinner

Choclo is de thuisbasis van de Zuid-Amerikaanse keuken die klanten, overgevogen vanuit Mexico, een gastvrije sfeer biedt. We hebben veel aandacht en detail besteed aan het interieurontwerp die de levendigheid van Tulum weerspiegelt. We hebben ruwe materialen gebruikt zoals een brute baksteen afgewerkt met ruw schilderwerk. Het riet in de kamer vertegenwoordigt een karakteristiek product dat zowel in Mexico als in Vlaanderen wordt gebruikt, terwijl de cactussen fantasieën oproepen over een vakantie in de Mexicaanse zon!

De blikvanger van Choclo? Absoluut de bar! Het is volledig gemaakt van bakstenen als verwijzing naar de onafgewerkte architectuur van de ruige favela’s. De sfeer van het restaurant is laagdrempelig en intiem, het gaat allemaal om een leuke tijd beleven. We hebben dit versterkt door uitgebreid indirect licht te gebruiken, aangevuld met zorgvuldig geplaatste tafellampen. Choclo wordt, zoals Tulum zelf, Mekka voor foodies.

Vis van A

Stay for drinks/dinner

"Vis Van A" is een innovatief en niet-traditioneel food concept van een bekende Belgische chef-kok met een Michelin-ster.

Bicho Malo

Stay for drinks/dinner

Rock&Roll op een bord!