House M

Stay at home

De architecturale wens van deze klanten betekende dat de tekeningen van de bovenverdieping opnieuw moesten worden ontworpen. Ze zagen het liever omgetoverd in een suite met inloopkast. We hebben de lage plafonds aangepast om de vloer te verhogen en te verfijnen met meer ruimte. Door de dressingkasten los te maken van het plafond en aparte ruimtes te creëren zonder gebruik te maken van massieve muren, wordt het gevoel van openheid en doorstroming versterkt.

Het is de perfecte combinatie van walnootkleur, lichte parketvloeren en plafonds van geschilderd beton die een luxueuze en gastvrije uitstraling met een modern tintje biedt. Het nieuwe gewelfde plafond in de badkamer zorgt voor een onmiskenbare ruimtelijke kwaliteit die het industriële en toch luxueuze karakter nog versterkt. Deze ruimte is speels ingericht met marmeren werkbladen, walnootfineer en een gietvloer in betonlook. We hebben ook zachtgekleurde tegels toegevoegd om de indruk van luxe en rust te wekken.

Villa voor studenten van ’t Onzent’

Stay at home

House IC

Stay at home

Stay Studio werkte samen met Promanys om de charme van dit 19ᵉ eeuwse huis te herstellen en in balans te brengen met hedendaagse smaak.