Link Lab

Stay at work

Een bende creatieve bureaus die hun krachten bundelen. Dat is LinkLab. Ons aanbod is divers: van stedenbouwkundigen (Dencity), architecten voor grote projecten (Markland) tot architecten van privéwoningen (Us) en interieurontwerpers (Stay Studio). We tonen onze veelzijdige expertise in interieurontwerp in dit origineel winkelcomplex in het stadscentrum. We bundelen onze krachten!

Het is geen toeval dat geen enkel creatief bureau zijn eigen kantoorruimten opeist. We besloten om doorzichtige wanden en deuren van serres te plaatsen om een minimale ruimteafbakening te creëren, voor de nodige privacy en ecologische overwegingen. Maar in werkelijkheid dient de hele verdieping als één multifunctioneel open kantoor waar we samenwerken of architecturale workshops, netwerkevenementen en lezingen houden. Precies zoals we het voor ogen hadden. T

De buitenkant van het gebouw werd opzettelijk bijna onaangeroerd gelaten. In Link Lab kunt u genieten van een uitzonderlijk ruimtegevoel dankzij het gebruik van spuitplamuur op sommige wanden en plafonds. Voor een industriële eenheid hebben we de ventilatiekanalen en andere leidingen in de hele ruimte zichtbaar gehouden. En het chique fineerhout, marmer, de op maat gemaakte meubels, spiegels en designmeubels? Ze zorgen voor een hoogwaardig contrast met de industriële look van het gebouw. Het resultaat is een stijlvolle brutaliteit en karaktervolle uitstraling waarmee elke klant zich kan identificeren.

VOKA Flanders

Stay at work

Milcobel

Stay at work

Design, een sfeer vol natuurlijk licht en technologie komen samen in de nieuwe multifunctionele ruimte die we voor Milcobel ontwierpen.