VOKA Flanders

Stay at work
Oostkamp (Brugge)

We creëerden het interieuront werp van de vergader- en seminarzalen voor VOKA, het grootste bedrijvennetwerk in Vlaanderen. We zullen het herinneren als een uitdagende opdracht, op een positieve manier. Er moest rekening worden gehouden met verschillende contacten en mogelijke leveranciers van VOKA zelf. We kozen daarom voor elegante materialen, die allemaal bestand zijn tegen intensief gebruik, zodat de ruimte lang zijn waarde zal behouden. Door groen en verschillende bruintinten in de ruimten te laten terugkomen, creëren we een eenheid die de ernst uitstraalt die nodig is voor een bedrijfsnetwerk. Speelse elementen, zoals de groene muur, de lichtgekleurde zetel in organische vormen of de bar met een muur van retro Winckelmans – tegels geven de ruimte ook de juiste uitstraling voor netwerkevents buiten de echte werkuren.

What we did: The full interior, as a mission for Groep III Architecten

Klant: VOKA – Kamer van Koophandel West-Vlaanderen (Network of entrepreneurs in Flanders)

Samenwerking met Promanys voor de uitvoering van het project

 

Habitat

Stay at work

Het voormalige dorpscafé op de begane grond is veranderd in een trendy ontmoetingsplaats, grenzend aan de 'Perzik zaal' waar men kan vergaderen of vastgoedtransacties kan vieren in een huiselijke sfeer.

Link Lab

Stay at work

Het casco van de zogenaamde winkelruimte werd zoveel mogelijk behouden. Delen van de muren en plafonds zijn bekleed met spuitpleister om eenheid te creëren en de ruimtebeleving te vergroten. Het feit dat ventilatiekanalen en andere leidingen in de hele ruimte zichtbaar blijven, draagt bij tot de eenheid.