Allaert aluminium

Stay at work
Roeselare

Stay Studio was allowed to rebuild an existing “shed” for the company Allaert Aluminium. We covered the facade completely with glass. We divided the showroom into different “boxes”, each with its own identity by giving them unique windows and doors. The result? A playful and airy, professional environment.

What we did: Facade design – Interior design
Year: 2007

Project image 0
Project image 1
Project image 2
Project image 3
Project image 4
Project image 5
Project image 6

House of HR

Stay at work

The headquarters of House of HR is an accumulation of five successive floors of offices. Check it out!

Habitat

Stay at work

The former village café on the ground floor has been converted into a trendy meeting place, adjoining the ‘Peach room’ where meetings can be held or property transactions can be celebrated in a homely atmosphere.