Semper Fi

Stay to shop
Zwevezele

We wanted to frame the products of this outdoor shop as naturally as possible. As it concerns outdoor furniture it seemed logical to us to build the concept of the shop around outdoor atmospheres.
In this way, the shop was divided into several ‘garden rooms’ in which floors and partitions were given natural materials. Central axes have been drawn between these rooms to connect the rooms placed on pedestals. In this way, the products can be presented together in groups in a framework that closely matches the final place where they will be placed after purchase. The combination of different counter-floors and terrace planks and dividers from tree trunks or light walls with natural sceneries ensure that the customer can set up his furniture in the room where it fits best. In the large mezzanine at the front we place large trees to attract the customers from the outside. We placed a plant wall behind the cash register that you immediately see when you enter, to emphasize even more the green character of the products.

What we did: Interior design – interior design
Furniture: Delaere Decor
Lighting: Xal
Ceiling: Icoustic (acoustic flake ceiling)
Year: 2018

Project image 0
Project image 1
Project image 2
Project image 3
Project image 4
Project image 5
Project image 6
Project image 7
Project image 8
Project image 9
Project image 10
Project image 11
Project image 12
Project image 13
Project image 14
Project image 15
Project image 16
Project image 17
Project image 18
Project image 19
Project image 20
Project image 21
Project image 22
Project image 23
Project image 24
Project image 25
Project image 26
Project image 27
Project image 28
Project image 29
Project image 30

Rigi One

Stay to shop

With this shop, the customer wanted to take a different, less classic route, in addition to their traditional shoe shop.

BbyB

Stay to shop

This shop was designed around a new food concept of chocolates in which the sense of taste plays the most important role.