Rigi One

Stay to shop
Roeselare

Een jonge en speelse touch geven aan de visuele identiteit van een traditionele schoenenwinkel? Met ons coole ontwerp voor Rigi One is dat geen probleem.

Een toffe schoen van onberispelijke kwaliteit & goede service: daarvoor kom je naar Rigi (One). Helaas kon de bestaande winkel niet concurreren met de modernere, meer trendy winkels met een volledige focus op de sneaker-hype. Jongeren & de klassieke vaste klanten warm maken om sneakers ( en andere mode-items) bij Rigi One te shoppen. Dat was eigenlijk de vraag van de klant. Als uitgangspunt kozen we voor een bruut chic interieur, waarin iedereen zich goed kan voelen.

Door de combinatie van onbewerkte betonnen plafonds en groen marmer creëren we een voelbare spanning door de hele winkel. Een rode koperen balustrade met industrieel strekmetaal, betonnen wandpanelen, verfijnde bekleding en Mortex-plinten versterken deze sfeer. De ruimte wordt opgedeeld door een tunnel, die is afgewerkt met een kunstmarmeren techniek.

De grootste uitdaging? We hadden voor de uitvoering van het project een tijdbestek van slechts 8 weken, inclusief de sloopfase. Dankzij een topsamenwerking met stielmannen zorgden we samen voor een tot in de puntjes verzorgde afwerking.

Project image 0
Project image 1
Project image 2
Project image 3
Project image 4
Project image 5
Project image 6
Project image 7
Project image 8
Project image 9
Project image 10
Project image 11
Project image 12
Project image 13
Project image 14
Project image 15
Project image 16
Project image 17
Project image 18
Project image 19
Project image 20
Project image 21
Project image 22
Project image 23
Project image 24
Project image 25
Project image 26
Project image 27
Project image 28
Project image 29
Project image 30
Project image 31
Project image 32
Project image 33
Project image 34

Me-Made

Stay to shop

Een jurk op maat maken, naar hartelust wol en stoffen uitzoeken, een passend accessoire vinden, een workshop volgen en uw eigen lingerie ontwerpen en naaien... Het is allemaal mogelijk bij MeMade in Kortrijk.

BbyB Chocolates

Stay to shop

Deze winkel werd ontworpen rond een nieuw foodconcept van chocolade waarin de smaakzin de belangrijkste rol speelt.