Spicy Lemon

Stay for drinks/dinner
Kortrijk

Maak kennis met Spicy Lemon! Deze chique eetspot in het hartje van Kortrijk serveert gerechten met een Perzische twist.

Terwijl de eigenaars focusten op heerlijke smaakcombinaties, ontwikkelden wij met plezier een stijlvol interieur: mooie dieptes en perspectieven (in een eerder kleine ruimte) meegerekend.

Eenheid is key in de grote ruimte. Anderzijds creëerden we enkele afzonderlijke hoeken met een eigen karakter. Plafonds, muren en vloeren zijn ruw en streetwise. Denk aan gepolijst beton en betonnen balken. De muren zijn bedekt met cement dat ter plaatse is behandeld.

De hogere bartafels zorgen voor een informele flirt met een American diner, gerealiseerd met lokale materialen zoals aluminium en Winckelmans-tegelwerk. De Amerikaanse tint vind je trouwens ook terug in ons ontwerp van het terras.

De afwerkingen daarentegen zijn een stuk verfijnder. Met de alcantara gordijnen en banken, de details in de gezellige hoeken, de doordachte verlichting en het fijne breiwerk van de zetelbekleding spelen we perfect in een sfeer van ruwe eerlijkheid en nonchalante verfijning. Kortom, het gevoel voor smaakbeleving – in alle mogelijke facetten – is present.

Project image 0
Project image 1
Project image 2
Project image 3
Project image 4
Project image 5
Project image 6
Project image 7
Project image 8
Project image 9
Project image 10
Project image 11
Project image 12
Project image 13

Vork

Stay for drinks/dinner

Mensen nieuwe kansen geven.

GIGI6161

Stay for drinks/dinner

Italiaans restaurant