Tush

Stay for drinks/dinner
Gent

Tush, de locatie in Gent waar knallende combinaties van patronen en texturen samenkomen op een strakke maar verfijnde manier. Ook met een gedurfde materiaalkeuze.

We wilden een neutrale grijze ruimte die een moderne tijdloosheid uitstraalt, terwijl de roze lichtaccenten (gelijk aan het logo) nét zorgen voor kleur met een duidelijke ‘vuile maar verfijnde’-inslag.

Als je verder kijkt dan wat er op je bord ligt, zie je verrassende combinaties van patronen en texturen: het licht- en reflectiespel van de afwerking in inox op de bar, het ruwere cement op de muren, de zwarte houten tafels en stoelen en het akoestisch gevlokt plafond. Het kleurenpalet van de burgers, fries en bijgerechten springt uit het interieur en maakt het sfeerbeeld compleet. Strak en verfijnd, maar toch ook een gedurfde materiaalkeuze voor een intrigerende uitstraling.

Project image 0
Project image 1
Project image 2
Project image 3
Project image 4
Project image 5
Project image 6
Project image 7
Project image 8
Project image 9
Project image 10
Project image 11

GIGI6161

Stay for drinks/dinner

Italiaans restaurant

Vis van A

Stay for drinks/dinner

Met een design boordevol organische vormen geïnspireerd op de zee, een interieur dat daar perfect op aansluit en oog voor duurzame visserij heten we je welkom bij Vis Van A!