Vis van A

Stay for drinks/dinner
Kortrijk

Vis Van A” is een innovatief en niet-traditioneel food concept van een bekende Belgische chef-kok met een Michelin-ster. Deze unieke, creatieve en culinaire hotspot nodigt je uit om te genieten van de ultieme maritieme ervaring en tegelijkertijd aandacht te besteden voor duurzame visserij. Dus zorgde Stay Studio ervoor dat het interieurontwerp ook op die nieuwe golven meebeweegt. De passie voor de zee moest overal voelbaar zijn, van het interieurconcept tot het menu

“Vis van A” ligt langs de Schelde in een nieuwe en trendy wijk genaamd ’t Eilandje, een voormalig havengebied met een industriële uitstraling. Het interieurconcept staat dus gelijk aan een 360° sensatie die begint op de kade. Binnenin wacht je een onderdompeling in een wereld van donkere diepzeetroggen. De perfect rechthoekige plattegrond van de locatie past in die industriële look, maar de organische vormen staan centraal. “Vis Van A” neemt je mee op een culinaire reis naar ‘het einde van de zee’ die de smaakpapillen en geest inspireert met zijn modieuze doch ecologische uitstraling.

Project image 0
Project image 1
Project image 2
Project image 3
Project image 4
Project image 5
Project image 6
Project image 7
Project image 8
Project image 9
Project image 10
Project image 11
Project image 12
Project image 13
Project image 14

Tush

Stay for drinks/dinner

We wilden een neutraal grijze ruimte die een moderne tijdloosheid uitstraalt, terwijl de roze licht accenten (zoals het logo) kleur toevoegen met een duidelijke, vuile maar verfijnde tint.

Choclo

Stay for drinks/dinner

Het gaat allemaal om een leuke tijd met lekker en divers eten. We hebben dit versterkt door uitgebreid indirect licht te gebruiken, aangevuld met zorgvuldig geplaatste tafellampen.