Link Lab

Stay at work

Een team van creatieve bureaus die hun krachten bundelen Dat is LinkLab. Ons aanbod is divers: van stedenbouwkundigen (Dencity), architecten voor grote projecten (Markland) tot architecten van privéwoningen (Us) en interieurontwerpers (Stay Studio). Een aanbod bestaande uit bureau’s die zich elke dag inzetten voor jouw projectontwikkeling in Kortrijk.

Link Lab is niet de eerste de beste interieurontwerper en dat mag je ook voelen in dit origineel winkelcomplex in hartje Kortrijk. We bundelen onze krachten!

Het is geen toeval dat geen enkel creatief bureau zijn eigen kantoorruimten opeist. We gingen volop voor één multifunctioneel open kantoor (lees: verdieping) waar we samenwerken of architecturale workshops, netwerkevenementen en lezingen houden. De doorzichtige wanden en deuren van serres creëren daarnaast een minimale ruimteafbakening, voor de nodige privacy en ecologische overwegingen. Precies zoals we het voor ogen hadden.

De buitenkant van de voormalige winkelruimte werd opzettelijk (bijna) onaangetast gelaten. In Link Lab genieten we van een uitzonderlijke ruimtebeleving en gevoel van eenheid dankzij het gebruik van spuitplamuur op enkele wanden en plafonds.

Het industriële gevoel van eenheid ervaar je pas echt wanneer je de ventilatiekanalen en leidingen waarneemt. En het fraaie fineerhout, marmer, de op maat gemaakte meubels, spiegels en designmeubelen? Deze zorgen voor een hoogwaardig contrast met de industriële look van het gebouw. Met als resultaat een stijlvolle brutaliteit en karaktervolle uitstraling waar elke klant zich in herkent.

Top of mind blijven? Dat doen we dankzij de samensmelting van onze uiteenlopende expertises & creatieve energie in ons gloednieuwe kantoor.

Project image 0
Project image 1
Project image 2
Project image 3
Project image 4
Project image 5
Project image 6
Project image 7
Project image 8
Project image 9
Project image 10
Project image 11
Project image 12
Project image 13
Project image 14
Project image 15
Project image 16
Project image 17

VOKA

Stay at work

Milcobel

Stay at work

Design, een sfeer vol natuurlijk licht en technologie komen samen in de nieuwe ruimte die we ontwierpen voor de grootste mozzarella producent in België, Milcobel