Milcobel

Stay at work

Design, een sfeer vol natuurlijk licht en technologie komen samen in de nieuwe multifunctionele ruimte die we ontwierpen voor Milcobel, de grootste mozzarella producent in België.

Bedoeling was om een complete en veelzijdige ruimte te creëren voor verschillende doeleinden en activiteiten: hun professionele klanten uitnodigen voor vergaderingen, showcooking of het geven van praktische lessen aan hun inkopers over hoe ze de Milcobel mozzarella het beste kunnen bereiden.

Ze zagen een multifunctionele ruimte als een totaalproject: niet alleen de hightech proef- en kookzone – compleet met verschillende soorten pizzaovens – moet praktisch zijn, ook een ontmoetingsruimte en een koffiehoek moeten er knal op zitten.

En in zo’n projecten zetten wij maar al te graag onze tanden. Na grondige overweging van alle vereisten creëerden we één ruime en organische omgeving, die de illusie van meerdere kamers wekt dankzij diverse vloer- en plafondafwerkingen, terwijl er in werkelijkheid geen aparte kamers zijn.

Very bella mozzarella, als je het ons vraagt!

Project image 0
Project image 1
Project image 2
Project image 3
Project image 4
Project image 5
Project image 6
Project image 7
Project image 8
Project image 9
Project image 10
Project image 11
Project image 12
Project image 13
Project image 14
Project image 15
Project image 16
Project image 17

Link Lab

Stay at work

Het casco van de zogenaamde winkelruimte werd zoveel mogelijk behouden. Delen van de muren en plafonds zijn bekleed met spuitpleister om eenheid te creëren en de ruimtebeleving te vergroten. Het feit dat ventilatiekanalen en andere leidingen in de hele ruimte zichtbaar blijven, draagt bij tot de eenheid.

House of HR

Stay at work

Het hoofdkantoor van House of HR bestaat uit vijf kantoorverdiepingen boven elkaar. Check it out!