Brasserie Surrealist

Stay for drinks/dinner

We hadden de eer om een opmerkelijke transformatie te leiden van een iconisch Art Deco-gebouw uit 1932, gelegen in het hart van de Dansaert-wijk in Brussel. Dit oorspronkelijke bananenpakhuis, met een oppervlakte van 1500 m², hebben we omgevormd tot een dynamische brouwerij waar bier, gastronomie, kunst en muziek elkaar ontmoeten in een betoverend surrealistische setting.

Bij deze transformatie was het essentieel voor ons om de authentieke sfeer van het pakhuis te behouden. De ruwe texturen en zichtbare industriële elementen zijn zorgvuldig geïntegreerd met moderne toevoegingen. Een van de architecturale hoogtepunten is het indrukwekkende barmeubel van 10 meter lang met 25 tapkranen, ontworpen om een unieke ervaring te bieden aan onze bezoekers. We kozen voor luxe materialen zoals sapelli hout, koper en rode natuursteen die een stijlvol contrast bieden met het industriële karakter en de esthetiek van de ruimte verrijken.

Een ander bijzonder element in ons ontwerp is de Italian Garden aan de voorkant van het gebouw. Deze ruimte is gecreëerd om bezoekers het gevoel te geven dat ze een scène uit ‘Alice in Wonderland’ betreden; een speelse en magische omgeving die de zintuigen prikkelt. Een plek die is ontworpen om voortdurend te blijven ontdekken en genieten van de eigen brouwsels van de brasserie.

Bij elk project streven wij ernaar om een unieke ervaring te creëren die niet alleen functioneel maar ook artistiek is, en die perfect aansluit bij de wensen van onze klanten. Brasserie Surrealist is het toonbeeld van onze inzet om ruimtes te transformeren op een wijze die zowel vertrouwd als verrassend is, waarbij traditionele elementen worden gecombineerd met een gedurfde, moderne uitstraling.

Project image 0
Project image 1
Project image 2
Project image 3
Project image 4
Project image 5
Project image 6
Project image 7
Project image 8
Project image 9

Choclo

Stay for drinks/dinner

Het gaat allemaal om een leuke tijd met lekker en divers eten. We hebben dit versterkt door uitgebreid indirect licht te gebruiken, aangevuld met zorgvuldig geplaatste tafellampen.

Bicho Malo

Stay for drinks/dinner

Rock&Roll op een bord!