Choclo

Stay for drinks/dinner

Choclo verwelkomt je in een Zuid-Amerikaanse culinaire beleving met de gastvrijheid die je onmiddelijk transporteert naar Mexico We creëerden een interieurontwerp met een gastvrije high-end look enerzijds, en die ook de link naar de bruisende sfeer van Tulum weerspiegelt anderzijds Met het gebruik van ruwe materialen zoals brute baksteen, ruw schilderwerk en de bakstenen bar als verwijzing naar de onafgewerkte architectuur van de ruige favela’s benadrukken we meteen dat laatste. De herkenbaarheid verhogen? Dat doen we door het gebruik van riet & cactussen – populair & karakteristiek in Mexico én Vlaanderen – consequent toe te passen in het volledige interieur.

De blikvanger van Choclo? Absoluut de bar! Het is volledig gemaakt van bakstenen als verwijzing naar de ruwe architectuur van de ruige favela’s. Als we het interieur van Choclo in 5 woorden zouden samenvatten , dan zijn die: ruw, gastvrij, intiem, gezellig en ingetogen Dit versterkten we door uitgebreid indirect licht te gebruiken, aangevuld met zorgvuldig geplaatste tafellampen. Choclo is, zoals Tulum zelf, Mekka voor foodies.

Project image 0
Project image 1
Project image 2
Project image 3
Project image 4
Project image 5
Project image 6
Project image 7
Project image 8
Project image 9
Project image 10
Project image 11
Project image 12
Project image 13
Project image 14
Project image 15
Project image 16
Project image 17
Project image 18
Project image 19
Project image 20
Project image 21
Project image 22
Project image 23
Project image 24
Project image 25
Project image 26
Project image 27
Project image 28
Project image 29
Project image 30
Project image 31
Project image 32
Project image 33
Project image 34
Project image 35

Vis van A

Stay for drinks/dinner

Met een design boordevol organische vormen geïnspireerd op de zee, een interieur dat daar perfect op aansluit en oog voor duurzame visserij heten we je welkom bij Vis Van A!

Brasserie Surrealist

Stay for drinks/dinner