House LD

Stay at home
Kortrijk

In 1950 werd dit huis met marmeren vloer in de inkomhal gebouwd. Fast forward naar de 21ste eeuw: de nieuwe eigenaars deden een beroep op onze kennis om hun huis een volledige en grondige renovatie te geven.

We ontwikkelden een design dat de oorspronkelijke stijl respecteert, maar dat meer karakter en modern comfort uitstraalt.

De grote blikvanger? De prachtige marmeren open haard die van de woonkamer naar de keuken straalt. Dankzij de opvallende ‘Gaudi Brown’ marmersoort krijgt de bescheiden benedenverdieping een uitbundige uitstraling. Het fineerhout ‘gerookt notenhout’ vormt een mooie tegenhanger van dit marmer. Naast ons marmer en fineerhout vonden we het ook een goed idee om deze ( en andere) stijlvolle materialen terug te laten komen in het hele huis.

De combinatie van luxe en natuurlijk: dat typeert ook de bovenverdieping. Hier hebben we een oase van rust gecreëerd met een slaapkamer, badkamer en kleedkamer. In de uiteindelijke afwerking behouden we zoveel mogelijk de originele houttint en natuursteen voor een natuurlijke look en feel. Denk aan het hoofdeinde van het bed in de slaapkamer & het keramische blad met natuursteen in de hoofdbadkamer.

Wij zijn helemaal weg van de centrale inloopdouche met zitbank in de hoofdbadkamer, maar houden ook van de lichte uitstraling van de kinderbadkamer. Door te kiezen voor Corian voor de kasten en wastafels, domineert een strakke, matte witheid de ruimte. De vloer in de kinderbadkamer is daarentegen voorzien van een opvallend speels patroon.

Wat we deden: Volledig interieurontwerp

Gerealiseerd door: Decospan, Natuursteen Dujardin

Project image 0
Project image 1
Project image 2
Project image 3
Project image 4
Project image 5
Project image 6
Project image 7
Project image 8
Project image 9
Project image 10
Project image 11
Project image 12
Project image 13
Project image 14
Project image 15
Project image 16

House BR

Stay at home

’t Onzent’

Stay at home