VOKA

Stay at work
Oostkamp (Brugge)

We creëerden het interieurontwerp van de vergader- en seminariezalen voor VOKA, het grootste bedrijvennetwerk in Vlaanderen. Een diverse, brede en uitdagende opdracht, waar zowel wij als verschillende andere contacten en leveranciers van VOKA – West-Vlaanderen zich in konden vastbijten.

De elegante en slijtvaste materialen sluiten naadloos aan bij de hoogwaardige en duurzame uitstraling van zowel VOKA als het gebouw zelf. Met verschillende bruintinten en een veelheid aan groen voegden we eenheid toe aan de ruimte. Ideaal wanneer de ruimte in het oog mag springen, maar tegelijkertijd de professionele uitstraling moet behouden die essentieel is voor een bedrijfsnetwerk.

De juiste uitstraling versterken? Dat doen we met speelse elementen: de groene muur, de lichtgekleurde zetel in organische vormen of de bar met een muur van retro Winckelmans-tegels. Zo laat VOKA ook tijdens netwerkevents, buiten de kantooruren, een blijvende indruk achter.

Project image 0
Project image 1
Project image 2
Project image 3
Project image 4
Project image 5
Project image 6
Project image 7
Project image 8
Project image 9
Project image 10
Project image 11
Project image 12
Project image 13
Project image 14
Project image 15

Habitat

Stay at work

Het voormalige dorpscafé op de begane grond is veranderd in een trendy ontmoetingsplaats, grenzend aan de 'Perzik zaal' waar men kan vergaderen of vastgoedtransacties kan vieren in een huiselijke sfeer.

Link Lab

Stay at work

Het casco van de zogenaamde winkelruimte werd zoveel mogelijk behouden. Delen van de muren en plafonds zijn bekleed met spuitpleister om eenheid te creëren en de ruimtebeleving te vergroten. Het feit dat ventilatiekanalen en andere leidingen in de hele ruimte zichtbaar blijven, draagt bij tot de eenheid.